WERKWIJZE

Ik zal contact met u op voor een oriënterend gesprek en om een opnamedatum te prikken. Vervolgens stuur ik een script dat als leidraad voor de video dient en uw boodschap goed overbrengt. Desgewenst wordt het script telefonisch besproken. Vervolgens zal ik de opnames  op de door u gewenste locatie opnemen. Na de opnames wordt de film gemonteerd en ontvangt u een conceptversie. Zodra de video is goedgekeurd kunt U deze gebruiken voor eigen gebruik, voor zowel social media en uw website. Maar uiteraard ook kunt U deze meenemen en gebruiken voor presentaties. 

 

Instructievideo
Je hebt een product, bedrijf, dienst, innovatie of een proces die je wilt uitleggen aan je klant. Met een instructiefilm kan je eenvoudig en snel uitleggen aan je klant hoe jouw dienst/product werkt. Dit zorgt achteraf voor minder vragen, en klanten die tevreden zijn.Hoe krijgt je nou een instructievideo die niet teveel vertelt, maar wel precies wat nodig is? Een video die antwoorden geeft, in plaats van meer vragen oproept. Wij ontwikkelen instructievideo’s die precies vertellen wat de kijker wilt weten, zodat hij verder kan en weer een positieve associatie met jouw bedrijf heeft!

Bedrijfsvideo
Met een bedrijfsvideo vertel je je verhaal effectief en persoonlijk. Het is in 2016 belangrijker dan ooit om de identiteit van je bedrijf online te communiceren. Je website is het visitekaartje van je bedrijf, en door te openen met een bedrijfsvideo vertoon je op een leuke transparante manier je persoonlijke karakter en identiteit.Bovendien is de gemiddelde bezoeker op een site met bedrijfsvideo ruim 6 x zo lang aanwezig.

Promotievideo
Je hebt een product, bedrijf, dienst, innovatie of een proces die je graag bekend wilt maken bij jouw doelgroep. Wat goed dat je direct denkt aan een promotievideo! In de praktijk blijkt regelmatig dat een promotievideo mooie beelden bevat, maar de essentie van de boodschap mist. Dat is jammer natuurlijk!Hoe krijgt je nou een promotievideo die resoneert bij jouw doelgroep en jouw verhaal een krachtige persoonlijkheid geeft? Door storytelling te integreren in een opvallende promotievideo!

Bedrijfsevent
Je hebt een bedrijfsfeest of een personeelsuitje. Of een event geregeld waarbij je je klanten heb uitgenodigd En je wilt er nog graag op terugkijken en naar je personeel of klanten sturen. In de praktijk geeft dit zo’n dag net even wat meer aandacht om nooit meer te vergeten en dat er nog lang over nagepraat wordt. Dmv een evenvideo die gemonteerd wordt op muziek kijk je er nog eens graag op terug.